28 oktober 2005

28 oktober 2005

Äntligen är det fredag kväll och jag är grymt trött... Ikväll ska R iväg och LANA med sin kompis. Ni som inte vet vad LANA är så är det när man sitter framför en varsin dator och spelar datorspel mot varandra. Har man tur så finns det headset med mikrofon så att man även kan prata med varandra annars kan man alltid skrika mellan rummen... Jag som inte förstår dataspel har lite svårt att förstå att det är kul men eftersom de gör det vecka ut och vecka in så måste det vara himla kul. De är ju inomhus i alla fall..

Sen kan man undra om det inte händer något viktigt ute i denna stora värld. Det som Expressen skriver om på sin nyhetssida Är Zlatan och hans flickvän. Det enda viktiga med det är att vi alla hör hur alla tonårstjejer gråter.. jag lider med er men lovar, det går över snart.

Linda Skugge måste hoppa på allt viktigt i världen och kommentera det så hon har givetvis kommenterat både att Zlatans flickvän är för gammal för honom (10 år äldre fungerar anser jag) och att flickvännen har fula skor men det är väl inget viktigt.. Läs mer här

Godkväll!

1 kommentar:

Anonym sa...

Man måste ju förstå Skugge. Hon är en trasig vardagsmorsa som alla vi andra och som väldigt väldigt gärna skulle vilja gå i Zlatans flickväns skor själv...Zlatan har pengar, talang och säkert stor k*k (ja se bara på hans enorma näsa!)

PUSS PÃ… ALLA ZLATANS TRASIGA BEUNDRARINNOR